Accessories that make hounds and humans happy!

Shek O Dog Department postittaa tuotteet Suomeen Hongkongista, joka sijaitsee EU-alueen ulkopuolella.

Kaikki lähetyksemme kulkevat tullin kautta.

EU-maiden ulkopuolelta tai EU:n valmiste- ja arvonlisäveroalueen erityisalueilta saapuvat tavaralähetykset vaativat tulliselvityksen.

Tilatessasi tuotteemme maksat tilauksesta ALV 0%, eli arvonlisäverottoman hinnan. Tuotteiden saapuessa Suomeen, ohjataan ne odottamaan tullausta jonka jälkeen Itella lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen tullattavasta lähetyksestä.

Arvonlisäveroa (ALV) kannetaan, mikäli lähetyksen sisältämien tavaroiden arvo ilman postikuluja on yli 22 euroa. Mikäli lähetyksen tavaroiden arvo on yli 22 euroa, mutta 150 euroa tai alle, tavarasta ei makseta tullia, ainoastaan arvonveroa (24%).

Lähetyksen postimaksut sisällytetään kokonaisuudessaan maahantuonnin arvonlisäveron perusteeseen.

Arvonlisäveron lisäksi kannetaan tullia kun lähetyksen sisältämien tavaroiden arvo ilman postikuluja on yli 150 euroa. Tällöin postimaksut sisällytetään sekä tullausarvoon että maahantuonnin arvonlisäveron perusteeseen.

Tuotteiden tullaus

Tuotteiden tullaus on helppoa. Vastaanottaja voi valita kolmesta vaihtoehdosta, miten hän haluaa tuontitullauksen hoidettavan:

1) Nettituonti:

Suomen Tulli on ottanut 29.3.2011 käyttöön Nettituonti-palvelun, jolloin tuotteiden tullaamiseksi ei tarvitse erikseen asioida tullipisteessä, vaan saatuasi saapumisilmoituksen, voit hoitaa tullauksen kätevästi suoraan verkossa hyödyntäen verkkopankkitunnuksia.

Ilmoituksen tekeminen netissä edellyttää, että sinulla on verkkopankkitunnukset ja suomalainen henkilötunnus, olet saanut Postista tai kuljetusyhtiöstä saapumisilmoituksen ja sinulla on asiakirja, josta tavaran arvo selviää (esim. kauppalasku tai tilausvahvistus). Nettipalvelun kautta asiakas voi päätöksen vahvistamisen jälkeen saman tien maksaa tullauspäätöksen/laskun verkkopankissa.

Lisätietoja tullin sivuilla:

http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/index.jsp

http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/tulliselvityksen_tekeminen/index.jsp

Tai siirry suoraan palveluun:

https://asiointi.tulli.fi/nettituonti/mainpage.html

2) Voit myös itse tullata lähetyksesi postipakettien tulliselvityksiä tekevissä Tullin toimipaikoissa

Voit tullata lähetyksen postipakettien tulliselvityksiä tekevissä Tullin toimipaikoissa ja –pisteissä.

Kun postilähetys on tullattu, Itella toimittaa sen asiakkaalle valitun toimitustavan mukaan joko kotiin tai lähipostiin.

EU:n ulkopuolelta tulevaa postilähetystä ei voi enää 1.1.2014 jälkeen pyytää siirrettäväksi tullitoimipaikkaan tulliselvitystä ja noutoa varten.

3) Itellan valtuuttaminen tekemään tulliselvitys

Mikäli haluat valtuuttaa Itellan tekemään tulliselvityksen puolestasi, tulee tullin lähettämä kirje palauttaa täytettynä joko postilla, faksilla tai sähköpostitse.

Tällöin Itella selvittää lähetyksen puolestasi ja voit noutaa sen lähimmästä postitoimistostasi. Palvelusta laskutetaan palveluhinnaston mukaan ja lisäksi veloitetaan mahdolliset tullit ja verot. Tällä hetkellä Itellan tekemä tuontitullaus maksaa €24,80 (21.9.2014)

Tullatut lähetykset jaetaan asiakkaalle tai toimitetaan Postin myymälään tai myyntipisteeseen noudettavaksi.

Lisätietoja numerosta 020 451 5900 tai sähköpostiosoittesta huolinta@itella.com

Updating…
  • No products in the cart.